Забороненого лідера "Limp Bizkit" кличуть до Криму

23 грудня 2015, 16:39

Так звана влада окупованого Криму заявила, що з радістю прийме в себе лідера американського гурту "Limp Bizkit" Фреда Дарста, якому заборонений в'їзд на територію України.

Окрім цього, самопроголошені очильники півострова закликали артиста "не звертати уваги на заяви українських спецслужб", пишуть "РИА Новости" з посиланням на так званого віце-прем'єра кримського уряду Дмитра Полонського.

"Ми готові приймати всіх, хто до нас приїде, тим більше, що процес не зупиняється - все більше і більше знаменитих і відомих іноземців виявляють бажання побувати в Криму", - поділився Полонський.

Даст хвалиться фотографіями з всеросійського туру

"Очевидно, що заяви, які роблять спецслужби так званої української влади, вони практично нульові, тобто мають взагалі нульовий вплив. Звертати увагу на ці заяви не потрібно, вони порівняно з пилом на наших вулицях. Ніякі заборони ну явно ніяк не вплинуть на кар'єру і популярність цього музиканта", - упевнений самопроголошений віце-прем'єр.


Нагадаємо, днями Служба безпеки України заборонила Фреду Дарсту в'їзд в країні на найближчі п'ять років. До цього рокер неодноразово висловлювався на підтримку окупації Криму, а також заявляв про намір приїхати до бойовиків на Донбас.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів