Зірка "Месників" нарешті розлучився

31 грудня 2015, 11:17

Зірка "Месників" та нової "Місії нездійсненої" Джеремі Реннер офіційно розлучився із дружиною Сонні Пачеко після менше ніж року шлюбу.

Екс-подружжя підписало папери, згідно з якими актор платитиме щомісяця кругленьку суму на утримання доньки, повідомляє "Us Weekly".

Зокрема, Реннер мусить виплачувати 13 тисяч доларів на потреби їхньої спільної 2-річної донки Ави. Окрім цього актор виплачуватиме додаткові 5 відсотків, якщо його річний прибуток становитиме понад 2,3 мільйони доларів на рік.

Джеремі Реннер тепер офіційно вільний чоловік

Що ж до опіки, то суд призначив Джеремі та Сонні спільними опікунами. А значить зірка "Месників" може бачитися із дитиною коли забажає.


Натомість, тепер вже колишня дружина нічого не отримуватиме від Реннера. Хоча жінка намагалася відсудити авто, кошти на власні потреби та аби її екс сплатив її переїзд з США до Канади.

Як відомо, 44-річний Джеремі Реннер і Сонні Пачеко подали на розлучення у січні цього року. Ініціатором розколу була саме жінка, вказавши причиною "непримиренні розбіжності". Пара прожила у шлюбі лише 10 місяців.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів