Лопес: Я чекала на свого прекрасного принца

5 січня 2016, 16:22

Американська актриса та співачка Дженніфер Лопес заявила, що вже облишила чекати на свого прекрасного принца і не прагне нового шлюбу.

Зате з дітками, Максом і Еммі, вони – справжня команда.

Про це Джей Ло говорила в інтерв’ю "InStyle", пише "The Daily Mail".

"Гадаю, нас, дівчат, змалку навчають, що хтось принесе нам наше щастя. Я чекала на свого прекрасного принца. Кожен, кого я зустрічала, мав виявитися тим хлопцем, із ким я проживу все моє життя. А потім ти усвідомлюєш: "Я ж сильна". Я сама собі оберіг, сама собі рятівник", - поділилася зірка.


Зараз пріоритетом Дженніфер є її діти. Як зізналася артистка, іноді вона приходить додому так пізно, що встигає лише зробити селфі коло малих, які вже сплять. Але так вони знають, що мама приходила, і з розумінням ставляться до негативного боку її професії.

"Я маю багато справ, і вони це знають. І знають, що частина їхньої роботи – це допомогти мені виспатися. Коли я сплю, вони поводяться тихесенько: "Мамусі треба поспати! Вона вчора допізна працювала!" Ми – команда", - похвалилася Лопес.

Нагадаємо, Дженніфер уже не перший рік зустрічається з танцівником Каспером Смартом, проте, вочевидь, до прекрасного принца молодик не дотягує.

Фото з Instagram Дженніфер Лопес

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів