Син Мадонни вніс її у "чорний список"

6 січня 2016, 14:16

Війна за сина між співачкою Мадонною і режисером Гаєм Річчі набирає нових обертів. Поки дорослі готуються до судових розбірок, 15-річний Рокко діє у соцмережах.

Спершу підліток заблокував власну матір у своєму Instagram, після чого взагалі видалив свій аккаунт. Про це пише "The Daily Mail".

Рокко Річі мав понад 138 тисяч підписників у фотоблозі. До видалення, Instagram хлопця мав приватні налаштування й передивлятися його могли лише друзі, яких він додав.

Кажуть, Рокко вніс Мадонну до "чорного списку", але залишив при цьому у друзях батька й мачуху Джекі Ейнслі.


Love Conquers All............❤️#rebelhearts

Фото опубликовано Madonna (@madonna) Янв 4 2016 в 11:56 PST

"Це не добрий знак, що Рокко заблокував свою маму у соціальних медіа. Особливо після усіх чуток, що вона змушує його ніяковіти своїми повідомленнями про нього", - розповіло джерело "The Sun".

"Цей удар дуже болючий ще й через те, що він дозволив Джекі і Гаю й надалі передивлятися його аккаунт. Сподіваюся, це просто підліткова реакція", - додав інформатор з оточення зіркової родини.

Нагадаємо, небажання Рокко жити в матері пояснюють тим, що Мадонна тягала його з собою на гастролі та ганьбила, викладаючи на огляд мільйонів своїх фанів особисті синові фото.

Парубок хоче назовсім перебратися до тата і мачухи, і Річі підтримує синів намір.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів