Лідер "Scooter" закрутив роман із 19-річною росіянкою

8 січня 2016, 15:52

Фронтмен гурту "Scooter" Ейч Пі Бакстер зустрічається з російською студенткою.

51-річний музикант та 19-річна Єлизавета Левен познайомилися влітку цього року на одному з концертів. Про своє захоплення значно молодшою за нього дівчиною Бакстер розповів в інтерв'ю німецькому виданню "Gala", який цитує "Hello".

"Ліза - фанатка "Scooter". У серпні ми давали концерт в Москві, і вона разом з іншими шанувальниками зустрічала нас біля готелю. Я побачив її в натовпі і подумав: "Ого, хто ця дівчина?". Мене вразила її енергетика і її загадковий погляд. Це може закрутити голову будь-кому. До того ж, вона шалено мила. Ми поспілкувалися з Лізою, потім я запросив її на вечерю", - зауважив Ейч Пі.

Бакстер запав на молоду росіянку

На запитання, як він ставиться до значної різниці у віці між ним і Лізою, співак відповів:


"У мене не було мети знайти молоду кохану. У моєму житті ніколи такого не було, просто так вийшло. Звичайно, Москва далеко від мене, і ми з Лізою тільки почали зустрічатися... Але, сподіваюся, що у нас вийде побудувати міцні стосунки".

До слова, Новий рік Бакстер і Левен відзначали разом на німецькому острові Зюльт.Та наступного разу коханці зможуть зустрітися лише в березні, через насичені гастролі "Scooter".

Фото "Hello"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів