Лохан влаштувала расистський скандал у барі?

11 січня 2016, 12:28

Схоже, американській актрисі Ліндсей Лохан нудно живеться без сварок та скандалів.

Подейкують, днями зірка завітала до одного з нью-йоркських барів, і закінчилося все расистськими образами, плюванням та приїздом поліції.

Про це повідомляє "Radar Online".

Як розповідають джерела, почалося з того, що Ліндсей та її менша сестра Алі зайшли до закладу та одразу ж попрямували до туалету. Дівчата замкнулися там приблизно на 20 хвилин, поки бармен не почав грюкати в двері та закликати їх врешті вийти.

"Коли вони не вийшли, він попросив їх піти (з бару), і тоді Ліндсей стала агресивна та войовнича", - поділився очевидець.

 Лохан знову опинилася в центрі скандалу

"Ліндсей вийшла зі скляними очима і почала волати на бармена – котрий приїхав із Західної Африки – "Це Нью-Йорк. Ти не тутешній". Усі остовпіли, коли вона почала перекривляти африканський акцент і весь час питала його, чи він із Гани. Це виглядало як расистський напад", - переповів свідок.

Один із відвідувачів спробував було втрутитися в конфлікт, але Лохан плюнула йому в обличчя. Після цього на дівчат визвірилися вже всі присутні та почали вимагати, щоби сестри забиралися геть. Ліндсі та Алі пішли не одразу, а спершу познімали відвідувачів на свої телефони, і актриса ще й погрюкала руками по вікнах.

На цьому історія не закінчилася. Як розповідає один із присутніх, за півгодини до бару увірвався якийсь приятель Лохан та поліз битися до бармена. Забіяку скрутили до приїзду поліції.

Як зазначає видання, одразу ж після інциденту в Instagram Лохан з'явився новий запис, слова Джонні Деппа: "Просто продовжуй іти уперед і чхай на те, що хтось там собі думає. Роби те, що вважаєш за потрібне, заради себе".

Не забуваймо, Ліндсей збирається виставити свою кандидатуру на посаду президента США.

Фото з Instagram Ліндсей Лохан

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів