Візерспун знялася з поросям і розказала про релакс у шафі

13 січня 2016, 14:52

Американська акторка Різ Візерспун зізналася, що навіть відпочиває та розважається вона, займаючись корисною справою. Наприклад, акуратно розкладає свою спідню білизну.

Про це зірка розказала в інтерв’ю "Harper's Bazaar", знявшись у образі вишуканої панянки з американського Півдня, пише "The Daily Mail".

"Я багато розслабляюся. Знаєте, що я полюбляє робити? Проводити реорганізацію на книжкових полицях та в моєму ящику зі шкарпетками", - поділилася Різ.

"Джим (чоловік Візерспун) каже: "Що це ти робила чотири години в своїй шафі?" А я йому: "Проводила реорганізацію мого спіднього?", - розповіла актриса.


Іще Візерспун, котра в березні святкуватиме 40-річчя, запевнила, що їй подобається ставати старшою. Зараз вона відкритіша і не така боязка, як була у 20.

"Я відчуваю себе наче іншою людиною. Ставати старшою – це прекрасно. Ти та, хто ти є; ти говориш те, що думаєш. І якщо твоє обличчя трохи повзе вниз? Мені це наче й подобається!", - зазначила актриса.

Як відомо, в кінозірки троє дітей: 16-річна донька Ава та 12-річний Дікон від шлюбу з Райаном Філіпом і 3-річний Теннессі від нинішнього чоловіка, Джима Тота.

Нагадаємо, подейкували, пара близька до розлучення.

Фото з Instagram Візерспун та "Harper's Bazaar"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів