Чарлі Шин припинив приймати ліки від ВІЛ

13 січня 2016, 17:57

Скандальний американський актор Чарлі Шин заявив, що перестав примати ліки від ВІЛ.

До такого радикального заходу 50-річного артиста підштовхнув лікар з Мексики, який запропонував альтернативне лікування, пише "Times Live".

"Я відмовився від своїх ліків приблизно на тиждень. Чи ризикую я своїм життям? Звичайно. І що? Я народився мертвим. Тож мене не турбує цей ризик", - зауважив Чарлі.

Мексиканський лікар саме працює над вакциною проти ВІЛ і настільки упевнений у своїй роботі, що ввів трохи крові Шина собі. Мовляв, таким чином він хотів довести акторові, що знає, що робить.


Чарлі Шин вирішив поекспериментувати з власним здоров'ям

''Я не сприймав його, як російську рулетку. Але я й не сприймав це, як повноцінне звільнення від хвороби", - зауважив Шин.

Однак результати експериментального лікування не порадували Чарлі. Як з'ясувалося, спершу аналізи покращилися, та згодом знову погіршилися.

"Я вирішив зробити перерву у цій грі, тому що прямо перед тим як прийти до вас, я отримав деякі результати, які мене розчарували", - пояснив артист.

Наприкінці розмови Шин зізнався, що планує знову почати приймати традиційні ліки від ВІЛ.

Нагадаємо, нещодавно Чарлі Шин зізнався, що вже кілька років є ВІЛ-позитивним. Але віщий сон про свою хворобу актор побачив ще тоді, коли йому було 28 років.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів