Гендальф із "Володаря перснів" стане екскурсоводом

26 січня 2016, 14:05

Британський актор Ієн МакКеллен стане гідом екскурсійного автобусу в Лондоні, причому по-справжньому, а не зарази якоїсь нової ролі.

76-річна кінозірка возитиме туристів по визначних місцях столиці Великобританії, котрі стали локаціями фільму "Річард ІІІ", у якому понад 20 років тому знявся сер Ієн.

Про це пише "Contact Music".

"Я давно думав про те, що було б весело влаштувати автобусний тур по місцях Річарда ІІІ", - зізнався зірка "Володаря перснів".


Ієн МакКеллен покаже туристам Лондон Річарда ІІІ

"Ви подивитеся фрагменти фільму, сидячи на дивані, а потім приїдете на справжню локацію та побачите її", - сказав актор.

Зокрема МакКеллен покаже пасажирам автобуса старовинну вугільну електростанцію Баттерсі, залізничний вокзал Сент-Панкрас та будівлю, в якій зараз розташована художня галерея "Tate Modern".

Цей проект "British Film Institute" буде присвячений сезону екранізацій творів Шекспіра.

До слова, сер Ієн також прокоментував скандал навколо цьогорічного "Оскара", церемонію якого бойкотуватимуть деякі кінодіячі через відсутність темношкірих номінантів. На думку МакКеллена, гомофобія є такою ж гострою проблемою Голлівуду, як і дискримінація за расовою ознакою.

"Жоден відкритий гей жодного разу не виборов "Оскара"; мені цікаво, це упередженість чи випадковість", - зазначив він у розмові з "The Guardian".

Як відомо, МакКеллена, котрий сам здійснив камінг-аут у 49 років, двічі номінували на "Оскар".

Фото з Instagram Ієна МакКеллена

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів