Чоловіка "вагітної" Бейонсе тягнуть до суду

27 січня 2016, 13:55

Американського репера Jay-Z тягнуть до суду – через його власні лінощі.

До артиста має претензії парфумерна компанія, котра випустила його іменний аромат, але Jay-Z, зі свого боку, не доклав належних зусиль для його реклами.

У результаті парфуми "Gold Jay Z" продаються погано, між тим як угодою чоловікові Бейонсе гарантовано мінімум 2 мільйони доларів.

Про це пише "Contact Music".


"Продажі "Gold Jay Z" істотно падають через брак інтересу з боку Jay-Z та його команди до підтримки та реклами його власного бренду", - зазначено в позові компанії "Perfumania Holdings Inc."

Чоловіка Бейонсе тягнуть до суду

Парфуми було випущено в 2014-му році, і в 2015-му вони були справжнім бестселером, але далі все змінилося. Як вважають представники компанії-позивача, винен Jay-Z, який відмовився від появи в кількох телепередачах та інтерв’ю, де міг би прорекламувати аромат.

Збитки парфумерна компанія оцінює в 16 мільйонів і 2 мільйони роялті теж вважає справедливим відсудити в репера.

До слова, чутки про те, що в Бейонсе та Jay-Z буде ще одна дитина, не вщухають. Як повідомило джерела "Radar Online", співачка вже на п’ятому місяці вагітності.

Останнім часом артистка намагається прикривати живіт вільним одягом, а днями, коли "королева Бі" знімалася в своєму новому кліпі, трюки зі стрибками за неї виконувала дублерка.

"Вона жалілася, що почувається втомленою, і її нудить", - також засвідчив інформатор.

Як відомо, у лютому Бейонсе разом із "Coldplay" виступить на "Super Bowl". Враховуючи, що про свою першу вагітність зірка оголосила світові урочисто, на церемонії "MTV Video Music Awards", імовірно, варто чекати од неї якогось сюрпризу.

Фoто з Instagram Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів