Сінді Кроуфорд оголосила, що йде на пенсію

1 лютого 2016, 11:00

Американська супермодель Сінді Кроуфорд наприкінці лютого святкуватиме свій 50-й день народження.

До цієї визначної дати вона випустить книжку про своє життя та кар’єру і попрощається з модельним бізнесом.

Про це Сінді розказала в інтерв’ю журналові "Hemisphere".

"Я впевнена, що фотографуватимусь і в наступні 10 років, але більше не як модель. І це добре. Я з цим закінчила. Я працювала з усіми цими неймовірними фотографами. Що мені ще треба зробити? Я не можу й далі себе відкривати. Я не мушу нічого собі доводити. Я не хочу", - поділилася Кроуфорд.


Сінді з донькою

Естафетну паличку від зіркової мами готується підхопити 14-річна Кайя. Дівчина вже робить свої перші кроки як модель.

"Я дивлюся на мою доньку – у тінейджерські роки тобі хочеться бути старшою. Чому б просто не бути щасливою там, де ти є? Обидві мої бабусі досі живі. Одній із них 93, і вона живе окремо – але дзвонить мені, коли їй потрібен крем для обличчя. Мені цікаво, чи вона дивиться у дзеркало і питає: "Хто це?" Гадаю, глибоко всередині ти – це завжди ти", - зазначила Сінді.

На думку Кроуфорд, якби людям давалася можливість "застигнути" в своєму ідеальному віці, але натомість прожити не до 90 років, а лише до 70, багато чоловіків на це пристали б, але жінки – ні.

20-го лютого Кроуфорд виповниться 50

"Жінки хочуть побачити своїх онуків та дітей своїх онуків. У них завжди є попереду те, чого варто чекати. Великі цифри – це для мене тяжко – або незбагненно. Ти прокидаєшся, тобі 40 чи майже 50, і ти усвідомлюєш, я - це досі я", - пояснила вона.

"Те, що я виконую роботу, яку люблю, що в мене хороші стосунки з чоловіком, прекрасні діти, усе це не повністю позбавляє від болю - бо все одно є туга за минулим – але хіба б ти це на щось проміняла? Який день або який досвід із мого життя я би віддала за те, щоби стати молодшою? Жодного", - підсумувала супермодель.

Нагадаємо, в 49 років Сінді Кроуфорд знялася для глянцю топлес. Найголовнішим секретом краси вона вважає щастя.

Фото з Instagram Сінді Кроуфорд

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів