На роль Путіна претендують чотири актори першої величини

3 лютого 2016, 13:23

У кастингу на роль президента Росії Володимира Путіна претендують одразу чотири відомих актори. А режисером стане володар двох "Оскарів".

Але імена акторів та майбутнього творця картини "Путін" тримають у таємниці. Про це пишуть "РИА Новости" з посиланням на топ-менеджера кінокомпанії "Knightsbridge Entertainment" Валерія Сааряна.

"Можу сказати, що у кастингу беруть участь чотири актори першої величини і фільм зніматиме режисер, у якого два "Оскара", - відзначив він.

Водночас, у кінокомпанії вже поспішили відхреститися від того, що саме Леонардо ДіКапріо зіграє роль Путіна.

ДіКапріо можуть не взяти на роль Путіна?

"Ми ніяких заяв не робили, не знаю, звідки взялася інформація про згоду ДіКапріо", - зауважив Саарян.

Він також запевнив, що сценарій майбутнього фільму з Путіним не узгоджували.

"Це художня картина, яка не вимагає узгодження. З президентом ми на цю тему не спілкувалися", - сказав представник кінокомпанії.

Проте він уточнив, що юристи "Knightsbridge Entertainment" "перевірили і перепровірили" всі можливі питання.

У Кремлі також прокоментували майбутній фільм про Путіна. Зокрема, прес-секретар Дмитро Пєсков заявив, що російському президенту невідомо про плани створення кінофільму про нього.

"Путіну невідомо про це. Нам також невідомо, чи виявив чи ДіКапріо бажання грати Путіна, якщо взагалі існує така роль, тому що, чесно кажучи, ми не бачили ніде ніяких заяв ДіКапріо", - зазначив Пєсков в коментарі "ТАСС".

Нагадаємо, раніше ДіКапріо заявив, що не проти зіграти не лише Путіна, а Леніна. А згодом з’явилася інформація, що Лео попередньо погодився на роль російського президента.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів