Бекхем поміг зігрітися двом незнайомцям. ФОТО

3 лютого 2016, 14:10

Британський футболіст Девід Бекхем днями вкотре довів, що має величезне та дуже добре серце.

40-річний спортсмен почастував чаєм та кавою жінку-парамедика та її пацієнта, котрі змерзли, чекаючи на приїзд швидкої на одній із вулиць Лондона.

Про зворушливу пригоду розповіла сама парамедик, яку звати Кетрін, пише "The Daily Mail".

Зі слів жінки, літній чоловік упав на вулиці. Вона надала йому допомогу на місці та чекала прибуття машини швидкої, щоби доправити пенсіонера до лікарні. Було дуже холодно, пригадала Кетрін, і вона намагалася не дати пацієнтові змерзнути.


Бекхем почастував гарячими напоями парамедика та пацієнта

"Раптом я побачила, як повз нас проходить хтось схожий на Девіда Бекхема. Він привітався і сів у свою машину. Я сказала пацієнтові: "Гадаю, то був Девід Бекхем". А через 10 хвилин він повернувся з кавою для мене та чаєм для пацієнта", - поділилася парамедик.

"Ми обоє були дуже здивовані та потішені. Їздити на велосипеді містом сьогодні було жахливо, я повірити не могла, коли він вернувся з гарячими напоями – я була така рада", - додала Кетрін.

Після кави Бекхем не відмовився сфотографуватися з жінкою.

Добрий вчинок футболіста дуже сподобався інтернет-користувачам, і окремо йому подякувала Лондонська служба швидкої допомоги.

Нагадаємо, родина Бекхемів займається благодійництвом, зокрема подружжя співпрацює з ЮНІСЕФ та фондом, що допомагає ВІЛ-інфікованим.

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів