Кардашян кине чоловіка через брудний скандал із колишньою?

4 лютого 2016, 17:37

Подейкують, у зірковій родині Кардашян-Вест вирує буря. Кім, котра 2 місяці тому народила вдруге, навіть замислюється про розлучення.

Причиною став скандал, що спалахнув у соцмережі між Каньє та його екс-подружкою Ембер Роуз.

Про це пише "Radar Online" із посилання на "Life & Style".

Почалося з суперечки Веста з колегою-репером Віз Халіфа, колишнього чоловіка Ембер, від якого вона має сина. Бажаючи дошкулити Візу, Каньє написав тому в Twitter, що матір його дитини – "стриптизерка".


Тут уже не змовчала Роуз і видала ось такий твіт: "Ти казишся, бо мене вже нема поруч із тобою, щоби погратися з твоїм анусом?".

Брутальний Вест заходився виправдовуватися перед своїми фолловерами в Twitter, мовляв, він ніколи-ніколи жодну з колишніх не підпускав до "тієї зони".

Між тим, за словами джерела, для Кім Кардашян ця історія стала страшенним приниженням. Щоправда, для публіки вона все ж зуміла "втримати лице" та розмістила в своєму Instagram фото себе з Ембер із лаконічним підписом: "Комусь чаю?".

Tea anyone?

Фото опубликовано Kim Kardashian West (@kimkardashian) Фев 2 2016 в 1:45 PST

"Через пост Ембер Кім згоряє з сорому. Вона сказала, що ніколи в житті не відчувала такого приниження", - розповів інформатор.

35-річна Кім так лютує, що навіть не пустила чоловіка додому, давши жорсткі вказівки щодо цього охоронцям та змінивши замки. Жінка вважає, що Вест досі поведений на своїй колишній, і що він зганьбив усю родину, влаштувавши цю публічну сварку.

"Кім така розлючена, вона розглядає можливість розлучення. Вона каже, що більше витримає. Ця остання історія просто довела їй, яким деструктивним є Каньє. Вона певна, що як залишиться з ним, то він потягне її вниз за собою", - зазначив співрозмовник видання.

Як відомо, з Роуз Каньє Вест зустрічався в 2008-2010-му, а з Кардашян вони зійшлися в 2012-му році. в 2014-му, вже після народження доньки, пара одружилася.

Фото з Instagram Кім Кадашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів