Як гармонійно поєднати чистоту та стиль на кухні: витяжки Pyramida

16 лютого 2016, 11:45

Коли на плиті одночасно готується декілька страв, то пар, дим і запахи поширюються не лише у кухні, але й по всій квартирі. Звичайна кухонна витяжка дозволить уникнути подібної ситуації. Але сучасна витяжка, над дизайном якої працювали не менше, ніж над технічними характеристиками, може бути ще й яскравим елементом інтер’єру кухні.

Саме до такої категорії кухонного обладнання належать витяжки Pyramida. Дизайн витяжок розробляли провідні європейські фахівці. Техніка виконана у формі піраміди, що гарно виглядає і сприяє максимально ефективній циркуляції повітря. Завдяки потужному вентилятору дим і запахи швидко витягуються з приміщення.

Фірма пропонує кухонні витяжки різних форм і конструкцій: похилі, купольні, вбудовані. Увагу привертає розмаїття кольорів. Виробник пропонує білі, сірі, чорні, червоні та інші моделі. Широка палітра дозволяє гармонійно вписати техніку в інтер'єр кухні.

Виразний акцент або непомітна функціональність


Похилі витяжки сірого і чорного кольорів гармонійно впишуться у сучасну кухню у стилі hi-tech. Прямі лінії, гості кути, блиск металу, мінімалізм в оформленні, сенсорна панель керування — усе це цілком відповідає сучасному, футуристичному стилю, де кожен елемент має передусім функціональне значення. А вмонтована галогенна підсвітка дозволить готувати, не вмикаючи основного світла кухні.

Купольні витяжки можуть мати забарвлення під різні породи дерева, завдяки чому стануть чудовим доповненням для кухні у стилі лофт. У такому разі краще пасуватиме модель зі звичайною панеллю керування з кнопками. Окремі купольні витяжки мають спеціальний декоративний фасад з метала, скла чи дерева.

Найбільш компактними є вбудовані витяжки, які можна встановити у спеціальну шафу над плитою. Головна перевага подібного рішення — зручність. Вбудовані витяжки практично непомітні на кухні, але, незважаючи на це, ефективно виконують своє завдання.

Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів