Сайрус і Хемсворт таємно побралися?

18 лютого 2016, 17:58

Подейкують, співачка Майлі Сайрус та актор Ліам Хемсворт, котрі возз’єдналися після кількарічної перерви у стосунках, вирішили не тягнути кота за хвіст і побралися.

Таємна, дуже романтична церемонія одруження відбулася на одному з австралійських пляжів на заході сонця.

Про це повідомляє "Hollywood Life" з посиланням на "Life & Style".

Як розповіли Майлі та Ліам друзям, це була спонтанна ідея, і виникла вона, як не дивно, в зірки "Голодних ігор", а не в його ексцентричної коханої. Після того, як пара побувала в Австралії в грудні, актор подумав, що було б добре там і одружитися.


Здається, Хемсворт і Сайрус створені одне для одного, еге ж?

Хемсворт підмовив своїх старших братів, Кріса і Люка, щоби вони взяли участь в організації весілля, щоби для нареченої то було сюрпризом. До вівтаря співачці довелося вирушити в сукні, котру позичила їй невістка.

"Коли Ліам почав говорити про своє кохання до Майлі, йому забракло слів від хвилювання. Потім і Майлі заплакала. Це було дуже зворушливо", - поділився інформатор.

На честь незгасимого вогню любові молодят присутні запалили свічки, а Ліам і Майлі обмінялися символічними обручками з пальмового листя.

Сайрус і Хемсворт тепер називають одне одного дружиною та чоловіком, але офіційно вони стануть ними лише в березні.

Нагадаємо, не так давно співачка знову почала носити обручку, котру свого часу подарував їй на заручини Ліам. Подейкують, вирішивши дати своїм стосункам другий шанс, пара вже оселилася разом.

Фото з Instagram Ліама Хемсворта та Майлі Сайрус

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів