Емма Уотсон бере тайм-аут від кіно

19 лютого 2016, 15:48

Британська актриса Емма Уотсон оголосила про те, що зробить річну перерву у зйомках в кіно.

Цей час зірка планує присвятити благодійництву та саморозвитку.

Про це вона розповіла в інтерв’ю журналові "Paper".

"Я на рік залишаю акторство, щоби зосередитися на двох речах, справді. Перша – це мій особистий розвиток", - сказала 25-річна Емма.


Зі словами зірки, мета, яку вона перед собою поставила – читати по книжці на тиждень, і додатково по одній на місяць для читацького клубу. Вона вже активно займається самоосвітою, зокрема вивчає тему гендерів у суспільстві.

Емма Уотсон зробить перерву в кар'єрі

"Я дуже багато читаю, відкриваюся дуже багатьом ідеям. Іноді я майже відчуваю, як хімія та структура мого мозку дуже швидко змінюються. Мені складно вгнатися за собою. Для мене це дуже класний період", - поділилася Уотсон.

Емма планує заглибитися у роботу з ООН та кампанію з захисту прав жінок "HeForShe", запустити сайт та з'їздити в її рамках у тур по вищих навчальних закладах.

"Багато. Багато роботи", - підсумувала актриса.

Іще в інтерв'ю Уотсон розповіла про свої непрості стосунки з найвідомішею своєю героїнею - Герміоною з "Гаррі Поттера".

"Спочатку я справді намагалася заявити: "Я не схожа не Герміону. Я займаюся модою, я набагато крутіша за неї", а потім прийшла до точки прийняття. Насправді ж у нас багато спільного. Є очевидні відмінності, але багато в чому ми дуже схожі. І я перестала цьому опиратися!", - пригадала вона.

На думку Емми, Герміона в кінці "Поттеріани" зовсім не перетворилася на домогосподарку з купою дітлахів, і попереду в неї ще було багато досягнень та цікавих речей.

Нагадаємо, подейкують, сама Емма Уотсон нещодавно зустріла нове кохання.

Фото з Instagram Емми Уотсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів