Мелані Гріффіт нагородили за непідвладну часу красу

24 лютого 2016, 11:02

58-річна американська актриса Мелані Гріффіт отримала нагороду "Hollywood Beauty Awards". Її відзначили за "Красу, непідвладну часу".

Вона присвятила її своїй мамі, з якою прийшла на церемонію. А в нещодавньому інтерв’ю екс-дружина Антоніо Бандераса розповіла, що з розлученням для неї відкрилися нові горизонти, які треба підкорювати.

Про це пише "Contact Music".

Відзнаку красуня Гріффіт прийняла з рук актора Джона Войта. Її 86-річна мама, модель та актриса Тіппі Хедрен, підтримувала Мелані з зали.


Jon Voight gave me the "Timeless Beauty Award" at the Hollywood Beauty Awards tonight🙏🏻 Thank you Jon 🌹

Фото опубликовано MELANIE (@melanie_griffith57) Фев 21 2016 в 10:37 PST

"Насправді я мушу сказати, що вона мала б дістатися моїй мамі, котра сидить он там. Це вона – красуня, чия врода непідвладна часу. Тож, мамцю, я приймаю її від твого імені. Люблю тебе", - сказала зі сцени актриса.

У своєму ж інтерв’ю сайтові "ELLE" Гріффіт, котра прожила у шлюбі з Бандерасом 18 років, зізналася, що досі звикає до життя вільної жінки.

"Я нещодавно розлучилася, тож маю перед собою цілий новий горизонт, який треба завоювати. Я весь час зайнята", - сказала вона, підкресливши, що понад усе любить своїх дітей.

Мелані з дочкою, Дакотою Джонсон

Мелані, котра зробила велику паузу в своїй акторській кар'єрі, зізналася, що повернення дається їй нелегко, і ролей пропонують небагато.

"Бути жінкою мого віку і працювати – це дещо геть інше… Особливо після того, як я багато часу присвятила вихованню дітей. Тепер повертатися до роботи – це цілком нове випробування. Насправді водночас це приємно та весело", - додала вона.

"Люди кажуть: "Отакої, ви справді хороша актриса." А я їм: "Ну, так. Я завжди працювала. Я знаю те, що роблю, і люблю те, що я роблю. Тож спасибі". У цьому бізнесі люди швидко забувають. У них коротка пам'ять", - зазначила Гріффіт.

Зі слів Мелані, з початку року вона встигла знятися в трьох проектах, і хай ролі в неї не головні, вона згодна зі Станіславським: не буває маленьких ролей – лише маленькі актори.

Нагадаємо, Гріффіт і Бандерас офіційно розлучилися наприкінці 2015-го, мирно домовившись щодо поділу майна та грошей, а також суми аліментів, які Антоніо платитиме колишній.

Фото з Instagram Мелані Гріффіт

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів