"Свободу Кеші": Візерспун, Свіфт і Хетевей підтримали співачку

24 лютого 2016, 16:27

Актриси Різ Візерспун і Енн Хетевей написали слова підтримки на адресу співачки Кеші, яку суд змушує продовжити співпрацювати з продюсером Dr. Luke. І це незважаючи на те, що артистка звинувачує його в сексуальних домаганнях і примусі до прийому наркотиків.

Хетевей і Візерспун поділилися на своїх сторінках у Facebook відкритим листом режисерки та актриса Лєни Данем.

"Спасибі, Лєна Данем, за те, що допомогла розібратися з випадком Кеші і за те, що ти постояла за жертв насильства. Свободу Кеші", - написала Різ Візерспун.

"Я на стороні Кеші. Якщо ви не знайомі зі справою, то Лєна Данем на цьому тижні проробила приголомшливу роботу, пояснивши той кошмар, в якому опинилася Кеша", - зауважила Енн Хетевей.

Сама 28-річна співачка Кеша опублікувала в Instagram селфі, під яким подякувала усім небайдужим за допомогу і підтримку, пише "People".

"В мене немає слів, бо просто "спасибі" не достатньо. Але це все, що я можу. І я готова повторювати "дякую" мільйони разів, знову і знову. Моє обличчя розпухло від сліз після вашої підтримки. Я люблю вас всіх так сильно", - зізналася артистка.

Як відомо, ще кілька років тому Кеша офіційно звинуватила Dr. Luke у сексуальному та побутовому насиллі. Однак суд став на сторону продюсера і зобов'язав артистку продовжити з ним співпрацю.

А минулого тижня у Верховному суді Нью-Йорку відхили прохання Кеші про те, щоб їй дозволили записувати пісні та виступати без Dr. Luke. Після цього тисячі шанувальників та артистів узялися підтримувати співачку.

Зокрема, свої слова підтримку висловила Lady Gaga, а Тейлор Свіфт пожертвувала колезі 25 тисяч доларів.

Тим часом Dr. Luke вже поспішив заперечити, що підсадив Кешу на наркотики та ґвалтував її.

"Я не ґвалтував Кешу і я ніколи не мав сексу з нею. Кеша і я були друзями протягом багатьох років, і вона була мені наче сестричка", - заявив він.

Нагадаємо, раніше співачка Lady Gaga також зізналася, що стала жертвою сексуального насилля.

Фото Instagram Кеши

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів