"Буржуй" Ніколаєв скоїв криваву ДТП, його затримали після втечі

26 лютого 2016, 10:41

Російський актора Валерія Ніколаєва, відомого українцям за серіалом "День народження Буржуя", затримали в Москві при спробі втекти після кривавої аварії.

Артист майже добу перебував в розшуку після того, як збив жінку на пішохідному переході. Під час втечі від поліції, Ніколаєв протаранив кілька автомобілів в центрі російської столиці, включаючи машину Державтоінспекції. Про це повідомляє "ТАСС".

"Чоловік проігнорував законні вимоги співробітника ДПС про зупинку транспортного засобу, після чого протаранив кілька автомобілів, в тому числі машину ДАІ", - розповіло джерело в правоохоронних органах.

Ніколаєв збив жінку й тікав від поліції

Аби зупинити авто Ніколаєва співробітники поліції використали шиповану стрічку.


"Коли водій відмовився виходити з машини і проігнорував вимоги співробітників ДПС, вони розбили бокове скло і витягли водія і його пасажира. На них наділи наручники", - заявив один зі свідків події.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО затримання актора:

Як уточнює "LifeNews", Ніколаєва майже добу розшукували після того, як він збив жінку і зник з місця події. Постраждала була госпіталізована. У 54-річної жінки діагностовані численні переломи, також є підозра на важкий струс мозку.

Нагадаємо, Валерій Ніколаєв - російський актор театру і кіно, зіграв у понад 40 фільмах. Найбільша популярність до Ніколаєва прийшла після виконання головної ролі в серіалі "День народження Буржуя" в 1999-му році.

Фото jtimes.ru, відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів