Trade-City оновив асортимент жіночих рюкзаків

26 лютого 2016, 13:01

Піклуючись про комфорт і здоров'я своїх покупців, магазин Trade-City.ua розширив асортиментний перелік якісних рюкзаків, доступних до замовлення. Ці аксесуари не тільки зручні у використанні, але і зберігають правильну поставу, розподіляючи вагу по всій спині, які не перевантажують хребет.

Інтернет-ресурс Trade-City.ua, що спеціалізується на продажу аксесуарів високої якості, оновив асортимент товарів для чоловіків, жінок і дітей. Зокрема, сьогодні сайт пропонує увазі покупця широкий вибір моделей жіночих рюкзаків — міських, туристичних, спортивних, для ноутбука.

Зокрема, вибір жіночих рюкзаків став ще більше — тепер на сайті можна знайти потрібну модель серед більш ніж 100 варіантів українського і зарубіжного виробництва.

Для людей, які ведуть активний спосіб життя, портал рекомендує спортивні, туристичні рюкзаки. Виконані з якісного поліестеру, вони легкі, міцні і не промокають. Продуманий внутрішній простір, наявність відділень і кишень різної величини, в тому числі зовнішніх, дозволить розмістити всі необхідні в подорожі або для прогулянки речі. Одяг, продукти харчування, предмети особистої гігієни і навіть ноутбук, для якого в деяких різновидах аксесуара передбачене окреме місце, легко і акуратно в нього помістяться. Магазин пропонує вибір моделей від малого обсягу (до 40 літрів) до великого (60 літрів) залежно від дальності і тривалості походу.


На сайті також можна підібрати елегантні сумки-рюкзаки та міські варіанти для жінок. Інтернет-магазин надає широкий асортимент як бюджетних, так і елітних моделей, виконаних зі шкіри, шкірозамінника, екокожі, поліестеру. Вартість жіночих рюкзаків на сайті коливається від 270 до 5500 грн. Вибрати підходящий виріб для різних ситуацій і потреб допоможе наявність аксесуарів спортивного, класичного стилів, casual.

Один з найбільш великих в Україні магазинів рюкзаків дає можливість покупцеві придбати якісний аксесуар практично будь-якої моделі за кольором, формою, тону фурнітури, наявністю декоративних елементів. Демократична цінова політика порталу дозволить підібрати потрібний виріб за прийнятною ціною. А можливість доставки в найкоротші терміни сприяє тому, що клієнт, який перебуває в будь-якому місті країни, отримає товар протягом 2-3 днів.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів