Конспірологи вписали Кеті Перрі в таємницю нерозкритого вбивства

26 лютого 2016, 16:58

Американська співачка Кеті Перрі стала героїнею конспірологічної теорії.

Дехто вірить у те, що зірка насправді – ніяка не Кетрін Хадсон, а Джонбенет Ремсі, чиє моторошне вбивство сколихнуло світ у 1996-му році й так і лишилося нерозкритим.

На думку "детективів", маленька зірка конкурсів краси тоді не загинула, а вся та резонансна історія була інсценована. Про це пише "US Magazine".

Джонбенет Ремсі

Як доказ конспірологи наводять буцімто схожість Джонбенет із Кеті, а батьків дівчинки – з Мері й Кітом, мамою й татом Перрі.


Як пише англомовна Вікіпедія, батьки 6-річної Джонбенет повідомили поліції про зникнення доньки 25-го грудня 1996-го року. У домі було знайдено записку з вимогою викупу, а пізніше у підвалі виявили й тіло дівчинки.

Слідство тривало кілька років, зокрема підозрювали й батьків Джонбенет, одначе ця справа досі лишається однією з найбільших нерозкритих кримінальних таємниць в історії.

Кеті Перрі

Нагадаємо, Кеті Перрі ніколи не ховала від публіки своїх дитячих фото, а зовсім малою була білявенька. Батьки співачки – проповідники, котрі виховували її суворо, не дозволяли дивитися телевізор, читати казки про чарівників та слухати поп-музику.

Конспірологи вважають, що Кеті - це Джонбенет

Фото з Instagram Кеті Перрі та з Facebook-сторінки, присвяченої Джонбенет Ремсі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів