Соцмережі обурені плутаниною з Вупі Голдберг та Опрою

29 лютого 2016, 11:45

Ніби цьогорічному "Оскару" бракувало скандалу на тему расової дискримінації, олії в вогонь підлив один із сайтів про красу – "Total Beauty".

Інтернет-видання видало твіт, у якому переплутало актрису Вупі Голдберг із телеведучою Опрою Вінфрі на фото з червоної доріжки кінопремії.

Соцмережі вибухнули обуренням, докорами й дотепами. Про це пише "The Daily Mail".

"Ми гадки не мали, що в Опри є татуювання, і нам воно подобається", - підписав член команди "Total Beauty" фото Вупі Голдберг.


Вупі Голдберг переплутали з Опрою Вінфрі

"Ми хочемо перепросити в Опри та Вупі і у всіх, кого ми образили. Це була наша помилка, виправдань цьому немає. Нам шкода", - перепросило згодом видання.

Воно видалило злощасний пост, та було запізно. Перш за все, його встигла побачити сама Вінфрі.

"Господи, всі ми любимо Вупі Голдберг, але всі ми на неї не схожі!", - написала телеведуча та подруга Опри Гейл Кінг у своєму Instagram, виклавши фото, де теледіва здивовано показує зображення на своєму телефоні.

"Опра й гадки не мала, що вона ще й Вупі Голдберг", - зазначив стендап-комік Тревон Фрі.

Соцмережами поширився хештег #ThatsNotOprah. Багатьох користувачів обурила нездатність співробітника видання відрізнити одну людину темної раси від іншої. Також цей ляп порівняли з нещодавньою помилкою ведучого конкурсу "Міс Всесвіт", котрий переплутав ім'я переможниці.

У жартівливих твітах люди заходилися неправильно підписувати фотографії білих актрис. А хтось виклав фото Голдберг, вказавши, що насправді це репер Баста Раймз прийшов на "Оскар".

Нагадаємо, Вупі Голдберг стала однією з зірок, хто засудив бойкот "расистського" "Оскара". На її думку, бойкотувати треба фільми, в яких не представлені темношкірі актори та актори-латиноамериканці, а не саму церемонію. І говорити про це треба весь рік, а не лише один раз.

Фото з сайту "The Daily Mail", з Instagram Гейл Кінг

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів