Голі дядьки повторили за Кардашян: пародії та фотожаби

9 березня 2016, 16:22

Американська реаліті-зірка Кім Кардашян днями очікувано зчинила фурор своїми пікантними фотографіями і вкотре стала героїнею пародій, жартів та фотожаб.

Зокрема голу красуню порівняли з французьким бульдогом, проїхалися по її прагненню уваги та припустили, що це так вона помагає чоловікові Каньє Весту вибратися з фінансової скрути.

Також у стилі Кардашян оголилися в мережі кілька жартівників, пише "The Daily Mail".

Кім запустила такий собі голий флешмоб - серед чоловіків

Тим часом сама Кім відповіла всім критикам і дотепникам. Вона написала есе, в якому наголосила, що не мусить соромитися та виправдовуватися, зокрема за своє секс-відео 13-річної давнини.

Її цитує "Celebuzz".

"Агов, Кім, гадаю, я знайшов на підлозі твоє спіднє"

Зі слів Кардашян, вона ніколи не розуміла, чому людей так хвилює, що інші вирішують робити зі своїми життями.

"Я не вживаю наркотики, я майже не п'ю, і ніколи не скоювала злочинів – і все одно я – погана рольова модель, бо пишаюся моїм тілом?", - зазначила вона.

"Завжди все крутиться навколо мого секс-відео. Так, секс-відео, записаного 13 років тому. 13 років тому. Буквально дуууже давно", - підкреслила Кім.

Жартівники натякають, що голим тілом Кардашян помагає чоловікові заробити копійчину

Кардашян заявила, що впевнена в своїй сексуальності та почувається зручно в своєму тілі. Таку впевненість, зокрема, дає їй і коханий чоловік.

"Мені пощастило вирости в оточенні сильних, цілеспрямованих, незалежних жінок. Життєві уроки, які я отримала від моїх сестер, моєї матері та моєї бабусі, я передам моїй дочці. Я хочу, щоби вона пишалася тим, хто вона є. Хочу, щоби їй було комфортно в її тілі", - поділилася Кім.

Еллен ДеДженерес теж не втрималася

Вона підкреслила, що надворі 2016-й рік, і досить ображати людей через їхню зовнішність та чіпляти на жінок ярлик хвойди.

"Ви – це ви, а мені дозвольте бути мною. Я – мати. Я – дружина, я - сестра, я – донька, я – підприємець, і я маю право бути сексуальною", - оголосила Кардашян.

Зазначимо, невідомо, наскільки свіжим є скандальне голе фото, яке виклала Кім днями в Twitter. Ймовірно, цей знімок вона зробила ще до другої вагітності, рік тому, коли була білявкою.

Фото з соцмереж із сайту "The Daily Mail", з Instagram Еллен ДеДженерес

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали