"Відьма" Мерайя Кері кинула напризволяще хвору сестру?

14 березня 2016, 11:33

Співачка, мультимільйонерка та майбутня дружина мільярдера Мерайя Кері – зла, безсердечна відьма, котра відмовляється допомогти смертельно хворій сестрі.

Принаймні такі скандальні звинувачення висуває проти зірки її старший брат Морган. Він стверджує, що Кері відмовилася допомогти їхній сестрі Елісон, котра є ВІЛ-позитивною та конче потребує кількох операцій.

Про це Морган розповів "The Sun".

Зі слів чоловіка, 54-річній Елісон, котра раніше працювала повією, необхідна операція на мозку та на хребті. Щоби опікуватися хворою сестрою, Морган прилетів із Італії, де він мешкає. Мерайя ж жодного разу не навідала Елісон у лікарні та грошей теж давати не бажає.


"Твоя сестра помирає, вона мучиться, а де ти? Ти гадаєш, ти така казкова, але насправді ти – відьма", - звернувся він через пресу до Мерайї.

Брат Мерайї Кері вважає її "злою відьмою"

"Певно, вона більше витрачає на їжу для своїх собак, ніж потрібно було б для того, щоби її сестра отримала належний догляд", - додав Морган.

Нагадаємо, історія стосунків Елісон і Мерайї дуже непроста. Елісон уперше завагітніла у 15 років та покотилася по похилій площині, стала продавати своє тіло та вживати наркотики. Зараз у жінки четверо дітей. Зіркова сестра неодноразово оплачувала Елісон лікування в реабілітаційних закладах.

Зі свого боку Елісон щедро роздавала інтерв'ю і навіть збиралася написати скандальну книжку про Мерайю. Кажуть, співачці врешті урвався терпець, і вона заборонила навіть вимовляти в її присутності сестрине ім'я.

Що стосується Моргана, він також залюбки обговорював Мерайю з журналістами. Особисто ж вони не спілкувалися вже кілька років. Про заручини сестри з Джеймсом Пекером він дізнався з соцмедіа.

До слова, в щирість кохання Мерайї до Джеймса брат не вірить. Із його слів, співачка любить лише себе та свою коштовну обручку.

Нагадаємо, торік Морган заявив, що Мерайя – пияк та не здатна дбати про своїх дітей.

Фото з Instagram Мерайї Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів