Вайкуле: Я не хочу бути в політиці

19 березня 2016, 10:47

Співачка Лайма Вайкуле, як і обіцяла, приїхала з концертами в Україну.

В коментарі Катерині Осадчій у "Світському житті" артистка розповіла про любов до Києва та те, чи вплинула політична ситуація на її стосунки з друзями.

"Я учора прилетіла і все навкруги таке рідне, наче я була тут вчора", - заявила Лайма про свій приїзд до української столиці.

Співачка запевнила, що "ані хвилини не розмірковувала" над тим, чи їхати в Україну. До того ж Вайкуле зазначила, що має чітку позицію в рамках напруженої ситуації між країнами, і ця позиція не має політичного підтексту.


"Я не хочу бути в політиці. Я ніколи не змінюю своїх друзів. Я ні в якому варіанті не буду через політику змінювати свою любов до чогось. Просто в мене такий поганий характер. Любіть мене такою, яка як є", - наголосила вона.

Вайкуле таки приїхала до Києва

"Я нічого поганого ніколи в житті не робила. І страждання будь-якої людини для мене завжди біль. Мені не важливо, росіянин він, українець, китаєць. Коли був землетрус в Японії, я мало не збожеволіла. Пропонувала у посольстві проживання у себе, хоча нікого не знаю. В нас життя лише одне, тому я до цього ставлюся особливо", - поділилася артистка.

Наостанок Лайма зізналася в симпатії до Києва.

"Я вважаю його найкрасивішим містом", - запевнила вона.

Нагадаємо, нещодавно Вайкуле послала журналістку за запитання про гастролі в Україні.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів