У сестер Кардашян хочуть відсудити $200 мільйонів

22 березня 2016, 17:30

Зіркових сестричок, Кім, Хлою та Кортні Кардашян тягнуть до суду. Причому жіночки ризикують втратити близько 200 мільйонів доларів.

Ідеться про косметичну лінію "Kardashian Beauty". Позивач, компанія "Hillair Capital Management", заявляє, що сестри недосить старалися, рекламуючи ці продукти.

Про це пише "TMZ".

Сестри Кардашян можуть втратити 200 мільйонів доларів

Кардашян розпочинали цей проект у 2012-му, в партнерстві з компанією "Boldface". Спочатку лінія звалася "Khroma Beauty", проте потім назву змінили. Після того, як у "Boldface" виникли серйозні фінансові труднощі, її викупила "Hillair Capital Management" та вклала в виробництво косметики від Кардашян 10 мільйонів доларів.


І хоча Кім, Кортні та Хлоя мають мільйони фолловерів у соцмережах, вони не досить завзято рекламували їм свою косметику, вважає бік позивача. Якби ж зірки постаралися, компанія заробила б 180 мільйонів доларів. Власне, цю суму плюс інвестовані 10 мільйонів вона й хоче стягти через суд із Кардашян.

Нагадаємо, багатомільйонні борги наразі має чоловік Кім Кардашян, репер Каньє Вест. Він навіть попросив грошей у Марка Цукерберга.

Фото з Instagram Кім Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів