Шакіра "посуне" дітей заради музики

25 березня 2016, 10:20

Колумбійська співачка Шакіра, котра після народження синів – спочатку Мілана, а потім Саші від футболіста Жерара Піке – приділяла більше уваги їм, аніж кар’єрі, готується записати новий альбом.

Зірка зізналася, що музика – у кожній клітинці її тіла, тож дітлахи хай уже маму вибачають.

Про це 39-річна Шакіра говорила в одному з британських телешоу, пише "Contact Music".

Шакіра скучила за музикою

"Я взяла тимчасовий талон на відсутність у музиці заради моїх дітей, вона була виправдана ними. І правда в тім, що це було правильно, бо в моєму житті були часи, коли я боролася з власною кар’єрою, бо вона заводить тебе в точку, де тобі справді треба на секунду відійти вбік", - поділилася співачка.


"Проте реальність така, що це життєво важливо для мене, це те, ким я є – музика у кожній клітині мого єства. І я маю до неї повернутися, тож моїм дітям доведеться трішки мене пробачити", - сказала Шак.

Зі слів артистки, досі вона присвячувала своїм хлопцям увесь свій час, а тепер уже їм доведеться навідувати її в студії, бо вона записуватиме новий альбом.

Співачка записуватиме новий альбом, а малі навідуватимуть її в студії

"Дуже важко втримувати баланс. Гадаю, це одне з найбільших випробувань, із якими стикаються жінки сьогодні. Ми маємо робити так багато – бути матерями, бути професіоналами, бути подругами, з усім справлятися, всім жонглювати. Але так воно є, і ми маємо приймати цей виклик", - підсумувала артистка.

Нагадаємо, Шакіра і Піке не планують зупинятися на двох дітях. Співачка мріє про цілу футбольну команду.

Фото з Instagram Шакіри

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів