Жодних драм: Шарліз Терон розповіла про свій розрив із Пенном

30 березня 2016, 13:20

Американська актриса Шарліз Терон вирішила розвіяти деякі чутки, котрі продовжують вирувати навколо її стрімкого роману, а потім і несподіваного розриву з Шоном Пенном.

Вона запевнила, що розлучення відбулося за взаємною згодою, і вони ніколи не планували заводити дітей разом.

Про це 40-річна Терон розповіла в інтерв’ю "Wall Street Journal".

Зі слів актриси, суспільство просто має потребу перетворювати всі події з життя селебрітіз на сенсації.


"Коли ти розриваєш стосунки, повинна ж бути якась, блін, божевільна історія чи якась божевільна драма… У нас були стосунки, і в нас перестало виходити. І ми обоє вирішили розійтися. Ось і все", - сказала Шарліз.

Їхні стосунки з Пенном навіть не зайшли так далеко, як нафантазувала собі публіка. І він не мав намір усиновлювати її дітей.

"Наші стосунки були дуже, дуже свіжими. Історії про те, що Шон збирається усиновити Джексона і всяке таке, це неправда. Таке не робиться за 18 місяців. Із дитиною так не можна", - зазначила актриса.

"Було розуміння того, що я – самотня мати з дуже маленьким сином, котрого мені доводиться ставити в ситуацію, де він розуміє, що матуся ходить на побачення, але батька у нього немає, розумієте, що я маю на увазі? Потрібно бути дуже обережним та дуже чесним із усім цим. І Шону це прекрасно вдавалося", - додала вона.

Як говорить Терон, перш ніж пара вирішить завести разом дітей, стосунки повинні дійти до певного етапу, чого, на жаль, у їхньому з Пенном випадку не сталося. Вона не могла цього передбачити, проте її обов’язком як матері було захистити Джексона від імовірно такого розвитку подій.

"Між нами (з Шоном) було дуже чітке розуміння. Він знав, що я думаю про те, щоби подати документи на ще одне всиновлення, але що ми не подаємо їх разом", - підкреслила Шарліз, котра скоро після розриву з Пенном стала мамою вдруге.

Як відомо, прийомну донечку актриси звати Огаст. Вона темношкіра, як і її старший брат.

Фото з Instagram "Wall Street Journal"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів