Дочка Джексона закрутила роман із татуйованим рокером

30 березня 2016, 17:01

Схоже, єдина донька покійного поп-короля Майкла Джексона, 17-річна Періс уже загоїла своє розбите серденько та знайшла нового бойфренда.

Майбутня мультимільйонерка зустрічається з рок-музикантом на імя Майкл Снодді – туйованим парубком із екстравагантною зачіскою.

Фото парочки вже є у Instagram.

У Періс Джексон новий бойфренд

Снодді 26 років. Із профайлу молодика можна дізнатися, що він грає на ударних у колективі "Street Drum Corps".


Зі слів джерела, Періс та Майкл разом лише кілька тижнів, але багато часу проводять разом і дуже одне одному подобаються. Стосунки парочки дуже швидко розвиваються.

Дочка поп-короля закрутила з рокером

Одне з татуювань, котре є на тілі музиканта – прапор конфедератів. Через це дехто з інтернет-користувачів припустив у коментарях до фото, що новий бойфренд Періс – расист. Проте Снодді відповів на ці закиди, що існує різниця між такими поняттями як Південна гордість та расизм.

Солодка парочка

"Майкл – не якийсь там ниций мисливець за грошима. Люди сприймають його як панка через його волосся, але він – дуже працьовитий юнак", - зауважив інформатор видання.

Між іншим, на початку квітня Періс Джексон виповниться 18. Тим часом спадщина – дівчини та її братів, Принца і Біджі – збільшується з кожним роком.

Фото з Instagram Періс Джексон і Майкла Снодді

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів