Джо з "Друзів" ледь не задавив людину

4 квітня 2016, 13:57

Американський актор Метт ЛеБлан, відомий за роллю Джо у серіалі "Друзів", ледве не травмував людину.

Інцидент, який трапився на зйомках популярного телевізійного автошоу "Top Gear", так вразив ЛеБлана, що він вирішив узяти паузу в роботі. Про це пише "The Mirror".

Зірка "Друзів" узявся протестувати "Porsche". Але не побачив оператора, який лежав на землі й проводив зйомку. Актор ледве не наїхав на чоловіка, але його вчасно зупинили.

"У перервах між зйомками Метт сів у "Porsche", включив запалювання і збирався рушити з місця. Але він й гадки не мав, що один з операторів лежав попереду й знімав кадри на рівні землі", - розповів член знімальної групи.


ЛеБлан міг наїхати на оператора

Інший оператор, який стояв на відстані, почав розмахувати руками й кричати. Це й змусило ЛеБлана вийти з авто й побачити, що ж могло статися.

"Метт був трохи збентежений, але вийшов з машини. Коли він зрозумів, що він міг би наїхати на людину, то помітно зблід. Він сказав, що йому потрібно трохи часу аби відійти від цього", - додав інформатор.

Інцидент мав місце ще минулого місяця, але про нього стало відомо лише тепер.

Нагадаємо, Метт ЛеБлан став співведучим автошоу на початку цього року. Тоді Інтернет вибухнув мемами на тему нового амплуа актора.

Фото з Instagram Метта ЛеБлана

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів