Батько Пенетьєрі заборгував їй $100 тисяч

5 квітня 2016, 11:00

Тесть і теща боксера Володимира Кличка, точніше, тато й мама його нареченої Хейден Пенетьєрі нарешті узгодили фінансову сторону свого розлучення.

Батько кінозірки, Алан Пенетьєрі тепер по вуха в боргах.

Про це пише "The Daily Mail" із посиланням на "TMZ".

Алан платитиме своїй екс-дружині Леслі по 5 тисяч доларів щомісяця протягом наступних 5 років, або поки вона знову не вийде заміж. Також він виплатить їй усі аліменти, що заборгував за попередні роки.


Хейден з мамою

Зірковій доні чоловік теж винен. Алан Пенетьєрі погодився взяти на себе боргу у понад 100 тисяч доларів – це сума, яку вони удвох із Леслі напозичали в Хейден під час шлюборозлучного процесу.

Нагадаємо, в 2008-му році Алана звинуватили в побитті Леслі. Чоловік звинувачень не спростовував. У 2012-му мама актриси подала на розлучення, і відтоді колишнє подружжя не могло дійти згоди щодо фінансів.

Як запевнила суд Леслі, якби не донька-зірка, їй би навіть не було де жити. Хейден безкоштовно пустила її в свою квартиру в Західному Голлівуді.

Як відомо, Алан – колишній капітан пожежної команди, а Леслі знімалася в мильних операх, а потім була доччиним менеджером.

Фото з Twitter Хейден Пенетьєрі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів