Лайзі Міннеллі пророкують скору смерть

5 квітня 2016, 15:14

Близькі американської актриси та співачки Лайзи Міннеллі, котра 12-го березня відсвяткувала 70-річчя, дуже стривожені станом її здоров'я.

Подейкують, змучена болями зірка знову звернулася до пігулок та алкоголю. Якщо так піде далі, то Лайза може згаснути за кілька місяців.

Про це повідомило джерело "Radar Online".

У вересні Міннеллі продала своє нью-йоркське помешкання, де прожила понад 10 років. Вона оселилася в орендованому будинку в Лос-Анджелесі, де нею опікуються її асистенти.


"Лайза багато через що пройшла. Лише дивуєшся, скільки вона може витерпіти. Люди хвилюються за неї. Зараз усе, що ми можемо, це молитися", - зазначив інформатор видання.

Окремим проводом для тривоги шанувальників Міннелі стало аудіозвернення, котре артистка записала невдовзі після свого 70-річчя. У когось склалося враження, що Лайза прощається.

70-річна Лайзa Міннеллі може скоро померти?

"Якби не ви, я б не була тим, ким є, і передусім я пам’ятаю все добро і всі добрі побажання, підтримку та дружбу. Спасибі, велике спасибі. Я ніколи-ніколи вас не забуду", - сказала артистка.

"Було моторошно слухати її. Це пролунало так, ніби Лайза прощається. Від цього просто серце крається… Ти просто питаєш себе, чи проживе вона ще три місяці", - поділився один із старих друзів голлівудської зірки.

Водночас речник Міннеллі заперечив наявність у неї зараз серйозних проблем зі здоров'ям.

Нагадаємо, кілька років тому в інтерв’ю Лайза зізналася, що інколи почувається на 12 років, а інколи – на 80. Проте не виключала ймовірності заміжжя.

К відомо, в 2014-му році артистка перенесла операцію на хребті, і за кілька місяців мусила лягти на лікування до реабілітаційного закладу, щоби побороти залежність від психоактивних препаратів.

У попередні роки у зірки було кілька тяжких травм, вона хворіла на двосторонню пневмонію та енцефаліт.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів