Компанію "Porsche" визнали невинною в аварії, в якій загинув Пол Вокер

6 квітня 2016, 16:42

Суд вирішив, що "Porsche" не несе відповідальність за аварію авта "Porsche Carrera GT", під час якої в 2013-му році загинули зірка "Форсажу" Пол Вокер та його друг Роджер Родас.

У позові, який подала удова Родаса Крістіна, заявлялося, що біда сталася, бо в механізмі авта бракувало захисних пристроїв. Проте суддя дійшов висновку, що доказів цього є недостатньо.

Про це пише "The Mirror".

Адвокат Родас заявив, що вони подаватимуть апеляцію.


Пол Вокер загинув у аварії в 2013-му. Йому було 40 років

Нагадаємо, проти автогіганта також подали позови батько Пола Вокера та його донька Мeдоу. Адвокати останньої запевнили, що рішення судді щодо позову Родас не матиме негативного впливу при розгляді їхньої справи.

"Питання цих судових справ дуже різні. Федеральна справа була заведена від імені Роджера Родаса, котрий був за кермом "Porsche Carrera GT" і миттєво загинув від удару. А батько Мeдоу, Пол Вокер був пасажиром у тому авті. Він вижив у аварії, проте опинився в пастці та згорів заживо через дефекти транспортного засобу", - підкреслив адвокат.

Нагадаємо, аварія сталася 30-го листопада 2013-го року в Санта-Кларіті. Родас не впорався з керуванням, після чого авто врізалося в стовп, потім у дерева та загорілося.

Як відомо, на честь загиблого колеги актор Він Дизель назвав свою доньку – Полін.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів