Мозолі й деформовані пальці: Інтернет обговорює ноги Міддлтон

12 квітня 2016, 14:10

Зовнішність герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон укотре стала приводом для жвавих обговорень в Інтернеті.

Цього разу йдеться не про фігуру чи волосся дружини принца Вільяма. Мережу вразили її ноги – неохайні та, як вважає дехто, спотворені модним взуттям.

Про це пише "The Daily Mail".

Кейт Міддлтон була в сукні від Емілії Вікстед за 1760 фунтів стерлінгів. Але більше уваги привернули її ноги

Ноги 34-річної Кейт широкий загал побачив, коли вона роззулася, відвідуючи музей Махатми Ганді в Нью-Делі. На герцогині лишилися колготки, але геть прозорі.

Те, що ніжки Міддлтон просять педикюру, ще півбіди. На думку ортопеда Дейва Вейна, котрий, на прохання газети, подивився знімки Кейт, у герцогині помітна деформація пальців.

"Таке кігтеподібне положення (пальців) зазвичай спричиняє тиск від гостроносого взуття, особливо коли високі підбори створюють додатковий тиск на пальці та підйом зводу стопи…", - зазначив лікар.

Також він бачить у Міддлтон схильність до плоскостопості, через що герцогиня може страждати від болю в ногах. Лікар радив би їй перейти на більш комфортне взуття, наскільки це можливо.

 Герцогиня надто захоплюється високими підборами?

Тривогу свого колеги за здоров'я дружини принца поділяє ортопед Шарлотта Вуд, хоча так само особисто її не оглядала. На її думку, в Кейт збільшений суглоб великого пальця.

"Це часто призводить до потовщення цього суглобу, це чітко видно і часто стає причиною артриту. Якщо захворення прогресує, виникає тугорухомість великого пальця стопи, коли суглоб повністю втрачає здатність рухатися", - попередила лікар.

"Дивовижно, як Кейт може ходити на високих підборах більшу частину часу, адже це захворювання часто викликає біль, набряк та скутість", - додала Вуд, порадивши герцогині носити ортопедичне взуття.

Кейт і Вільям босоніж пройшли до місця, на якому було вбито Махатму Ганді

На думку лікаря, у Міддлтон також присутня так звана варусна деформація п’ятого пальця стопи, коли він ніби підгинається під інші пальці.

Нагадаємо, подейкували, гардероб Кейт Міддлтон для офіційних поїздок контролює сама Її Величність. Зокрема Єлизавета слідкує, щоби онукова жінка не з'являлася на людях у надто коротких спідницях.

Щоправда, під час цього візиту до Індії з Кетрін у черговий раз мало не стався конфуз – вітер задер її легку сукню.

 Міддлтон ледь не посвітила трусиками

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів