Фронтмен "Guns N' Roses" замінить фронтмена "AC/DC"

18 квітня 2016, 12:20

Фронтмен американського гурту "Guns N' Roses" Ексл Роуз вирушить на гастролі з "AC/DC".

Офіційно підтверджено, що 54-річний рокер замінить свого колегу Брайана Джонсона, котрий через проблеми зі здоров'ям був змушений тимчасово залишити рідний колектив.

Про це повідомляє "The Mirror".

Новоутворений супергурт відіграє всі концерти, що лишилися "AC/DC" в рамках туру "Rock or Bust".


Свій тур "AC/DC" завершить уже з Екслом Роузом

Як відомо, Джонсону довелося піти на цей непростий крок за наказом лікарів, інакше музиканту загрожувала повна втрата слуху. У заяві, оприлюдненій на сайті "AC/DC", колеги запевнили, що цілком розуміють, поважають та підтримують його рішення.

"Члени гурту "AC/DC" хотіли би подякувати Брайану Джонсону за його внесок та відданість гуртові впродовж років. Ми бажаємо йому найкращого в вирішенні його проблем зі слухом та майбутніх справах", - зазначили рокери.

"Ми націлені виконати решту наших гастрольних зобов’язань перед усіма, хто багато років підтримував нас, і нам поталанило, що Ексл Роуз люб’язно запропонував нам свою підтримку для того, щоби помогти нам виконати ці зобов’язання", - додали вони.

Нагадаємо, кілька років тому рок-фанатів шокували й засмутили чутки про те, що Ексл Роуз зібрався на пенсію. Одначе колектив спростував цей поголос, назвавши видання, що його поширило, собачим лайном.

Фото з Instagram "Guns N' Roses"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів