Продюсер "Led Zeppelin" і "The Rolling Stones": Ху із містер Лоза?

20 квітня 2016, 13:53

Американський продюсер Джиммі Дуглас, який працював з групами "Led Zeppelin" і "The Rolling Stones", відреагував на критику російського співака Юрія Лози.

Дворазовий лауреат премії "Греммі" заявив, що не згоден з думкою артиста з Росії, щодо творчості метрів рок-сцени, пише "Газета.ру".

Та разом з цим Дуглас зізнався, що звинувачення Лози звучать дуже цікаво. Тож продюсер досить обережно поцікавився: "Who is mister Loza? How old is he?" ("Хто такий містер Лоза? Скільки йому років?").

Що ж до творчість "Led Zeppelin" і "The Rolling Stones", то Джим Дуглас упевнений, що вони пройшли величезний шлях в своїй кар'єрі, і те, чим в даний час є їх музика, - щось якісно інше порівняно з початком їх шляху і першими альбомами.


Джиммі Дуглас: Ху із містер Лоза?

"Ці хлопці пройшли величезний шлях в своїй музиці. Досить цікаві звинувачення, але я змушений з ними не погодитися", - резюмував продюсер.

Він пояснив, що чекати чогось принципово нового від музикантів такого рівня немає сенсу, і якщо хочеться якоїсь нової музики, то краще слухати сучасних виконавців.

"Ці групи вже зробили так багато і їх слухає така кількість людей, що їм нічого робити не потрібно", - додав він.

Нагадаємо, нещодавно Лоза відзначився тим, що розкритикував таких метрів рок-сцени, як "The Rolling Stones" та "Led Zeppelin". А пізніше навіть "проїхався" по Моцарту та дістався до гімну Росії.

Фото з Twitter Джиммі Дугласа

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів