Зірка "Гри престолів" пояснила, чому "не вивалила цицьки"

20 квітня 2016, 17:25

Англійська актриса Ліні Хіді вирішила відповісти критикам, котрих розчарувало, що у сцені з повним оголенням у п’ятому сезоні "Гри престолів" її замінила дублерка.

Зі слів Ліни, справа була не в самому "вивалюванні цицьок", а в тому, що той епізод був для неї надто важким психологічно. Як відомо, її героїні, Серсеї Ланністер обрізали волосся та з криками "Ганьба!" голу провели через натовп, який кидався в неї різним непотребом.

Про це пише "Entertainment Weekly".

"У декого склалося враження, що я – недоакторка, бо не вивалила мої цицьки", - поділилася Хіді, зазначивши, що її така реакція людей дещо шокувала.


Ліна Хіді пояснила, чому в відвертій та шокуючій сцені її замінила дублерка

Як пояснила Ліна, триденні зйомки важкої сцени, ще й у чому мати народила, вибили б її з колії емоційно, і вона б не змогла далі так само грати свою героїню вольовою, холодною та жорсткою.

"Я вже знімалася оголеною. Я не відкидаю цього. Але я знаю, що я – дуже емоційний актор, на мене це дуже сильно діє. Щоби виконувати мою роботу я дозволяю собі бути вразливою. Я не знаю іншого способу виконувати мою роботу. На мене все це дійсно дуже впливає. І я подумала, що бути голою три дні і намагатися втримати її такою, яка вона буде, гадаю, я би почувалася дуже лютою…", - сказала актриса.

Голу Серсею Ланністер провели через натовп

"Я не хотіла бути лютою. Не думаю, що Серсея б лютувала", - зазначила вона.

Хіді дуже вдячна дублерці, котра взяла це непросте завдання на себе.

У інтерв’ю Ліна заінтригувала фанатів серіалу, сказавши, що для неї шостий сезон, певно, найцікавіший, адже тепер її героїні вже нема чого втрачати.

Нагадаємо, на голлівудську прем’єру "Гри Престолів" Хіді прийшла в сукні в пір'ячка. А її колега Софі Тернер ухопила за груди Мейсі Вільямс.

Фото з Twitter, з Instagram Ліни Хіді

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів