"Пліткарка" Мішель Обама розказала, кому робить масаж

21 квітня 2016, 11:40

Перша леді США Мішель Обама полюбляє пліткувати з доньками і пустувати з песиками, а ще вона не задоволена своїми зубами.

Дружина президента розказала про це під час традиційного заходу "Take Our Daughters and Sons to Work Day" – дня, коли працівники Білого дому приводять туди своїх дітей.

52-річна Мішель відповідала на запитання хлопчиків та дівчаток, пише "People".

Так вона розказала, що доньки, Малія і Саша, переїхавши в Білий дім малими, спершу були у захваті. Але з віком втомилися жити "в музеї", і їм хочеться мати звичайну оселю. А ще вони розважають свою маму плітками.


"Я люблю отримувати плітки з життя моїх дівчаток – на кого сердяться їхні подруги, які хлопці зараз на горизонті. Люблю всі ці плітки", - зізналася Обама.

Мішель Обама відповідала на питання дітлашні

Діток також дуже цікавили "перші песики країни" – Санні та Бо. На запитання, що вона любить із ними робити понад усе, перша леді відказала, що "просто жмакати".

"Я багато дозволяю моїм собакам. Їм можна сидіти в мене на колінах, вони сидять у моєму кріслі, голубляться до мене. Мені подобається валятися з ними на підлозі та дмухати їм у писок. Подобається, коли вони бігають і ганяються одне за одним. Але вони такі милі, я просто люблю їх голубити, робити їм масаж. Я роблю їм масаж, справді", - поділилася Мішель.

Перша леді зізналася, що шкодує, що в дитинстві не носила брекети, і тепер її передні зуби трохи стирчать уперед.

Іще вона поділилася планами, які вони з Бараком мають на той час, коли завершиться його президентський строк.

"Я муситиму знайти дім, де ми житимемо. І, знаєте, що, ми з президентом, певно, просто візьмемо відпустку… просто на якусь хвильку нічого не робитимемо", - поділилася Мішель.

Нагадаємо, раніше Обама зізнавалася, що скучила за такими простими речами, як їздити в авто з відкритими вікнами та відчувати вітер.

Фото з Instagram Мішель Обами

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів