Помер співак Прінс

21 квітня 2016, 20:24

На 58-му році життя помер американський співак, актор та автор пісень Прінс.

Про це повідомляється в Twitter "Associated Press" із посиланням на речника покійного артиста.

Як пише "TMZ", тіло Прінса було виявлено в його оселі в Міннесоті уранці 21-го квітня.

Причину смерті поки не називають, проте відомо, що в останні тижні в артиста були серйозні негаразди зі здоров'ям.


Так 15-го квітня приватний літак із Прінсом на борту здійснив екстрену посадку в Іллінойсі через погане самопочуття пасажира. Швидка забрала його до лікарні. Представник зірки повідомив журналістам, що в Прінса грип.

Прінс раптово помер у віці 57 років

Проте вже наступного дня Прінс знайшов у собі сили прийти на танцювальну вечірку. Щоби заспокоїти своїх фанів, котрі за нього переживали, артист промовив зі сцени слова, котрі тепер здаються пророчими: "Заждіть кілька днів, перш ніж марнувати якісь молитви".

Прінс Роджерс Нельсон є 7-разовим володарем "Греммі", лауреатом "Оскару" та "Золотого глобусу". Його ім'я внесено до Зали слави рок-н-ролу, а видання "Rolling Stone" віддало співакові 27-му сходинку в своєму почесному списку "100 Greatest Artists of All Time".

Музика Прінса поєднувала в собі рок, R&B, соул, фанк, хіп-хоп, диско, психоделію, джаз та поп. Його записів у світі продано понад 100 мільйонів копій.

Як пише англомовна Вікіпедія, артист двічі був одружений. Його єдина дитина, син помер невдовзі після народження в 1996-му році.

Фото з Instagram Прінса

Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів