"Титани" Цукерберг і Чан усміхнулися з обкладинки

22 квітня 2016, 11:15

Засновник Facebook Марк Цукерберг, котрий разом із дружиною Прісцилою Чан потрапив до категорії "Титани" в списку 100 найвпливовіших людей планети за версію "Time", з гордістю показав їхнє фото на обкладинці.

Він зазначив, що його кохана жінка вперше прикрашає собою  обкладинку журналу.

Про це Марк написав у своєму Facebook.

"Більшість днів Прісцилла працює, не перебуваючи в центрі суспільної уваги, в лікарні або в навчальному класі. Це перший раз, коли вона з'являється на обкладинці журналу", - поділився Марк.

"Я з нетерпінням чекаю, коли світ взнає сильну, добру, чуйну людину, котру я так сильно люблю", - додав він.

Повний список "100 Most Influential People" є на сайті "Time".

До "Титанів" видання також віднесло Папу Римського Франциска й актора Дуейна Джонсона.

Серед "Артистів", зокрема, відзначили акторів Ідріса Ельбу і Шарліз Терон, мексиканського кінорежисера Гаеля Гарсія Берналя.

"Іконами" стали Леонардо ДіКапріо та Алехандро Гонсалес Іньярріту, Нікі Мінаж та Адель, а ще найшвидша людина в світі, Усейн Болт.

"Лідерами" визнали Кім Чен Ина, Володимира Путіна, Реджепа Ердогана, Франсуа Олланда і Барака Обаму. У цьому ж списку Ангела Меркель, Гілларі Клінтон та королева-консорт Нідерландів Максіма.

Канадський прем’єр Джастін Трюдо також серед найвпливовіших лідерів світу. Нагадаємо, днями він здобув ще один титул – одного з найстильніших чоловіків планети. 

Фото з Facebook Марка Цукерберга 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів