"Бекі з гарним волоссям": інтернет-користувачі знайшли коханку Jay-Z?

25 квітня 2016, 13:33

Американська співачка Бейонсе, котра 23-го квітня випустила альбом-сюрприз, заразом дала своїм шанувальникам привід помучитися здогадками – чи дійсно зрадив зірку її чоловік Jay-Z.

Темою невірності коханої людини, болю та шляху до зцілення пронизані всі нові пісні та кліпи артистки. І є натяк на "іншу жінку", якусь "Бекі з гарним волоссям".

Хто це може бути, розмірковують у соцмережах, пише "The Daily Mail".


via GIPHY

І кандидатка на роль коханки Jay-Z вже знайшлася. Дизайнерка на ім'я Рейчел Рой у своєму Instagram написала жартівливий пост про те, що якраз у неї гарне волосся, і поставила тег "не королеви драми".

Можливо, це був просто гумор, але оскільки жіночці колись уже закидали роман із Jay-Z, фанати Бейонсе одразу на неї накинулися.

"Я думаю, ми знайшли "Бекі"!", - оживилися коментатори.

"Ти не з тією артисткою зв’язалася, шльондро", - посипалися погрози.

Уже незабаром Рой була змушена закрити свій акаунт та написати в Twitter про те, як вона поважає шлюб та сім'ю, і як не можна бути толерантними до цькування.

Рейчел (ліворуч) підозрюють у тім, що це з нею Бейонсе зрадив чоловік

Як пише видання, Рейчел Рой – колишня дружина музичного продюсера та колишній бізнес-партнер Jay-Z. Ходили чутки, що їхні стосунки були не суто діловими, і що саме через цю жінку Jay-Z побила обурена сестра Бейонсе.

До слова, під гарячу руку шанувальників Бейонсе потрапила й телеведуча Рейчел Рей. Її тепер, про всяк випадок, теж троллять у соцмережах, пише "The Mirror".

Варто зазначити, альбом-фільм Бейонсе все ж закінчується тим, що вона пробачає зрадника, і є надія, що їхні стосунки буде врятовано.

Незайве буде пам’ятати, що "королева Бі" та Jay-Z уже раз було "розлучалися" кілька років тому. Як потім пояснив батько та колишній менеджер зірки, то все був піар.

Фото з Instagram з сайту "The Daily Mail", відео з сайту Giphy

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів