Зірку "Парку Юрського періоду" посадили за педофілію

28 квітня 2016, 14:39

Американський актор Камерон Тор, відомий за епізодичними ролями в таких картинах як "Парк Юрського періоду", "Капітан Гак" та "Кучерявка Сью", отримав 6 років тюрми за сексуальне насильство, скоєне ним по відношенню до дитини.

У 2009-му році Тор, котрий є відомим викладачем акторської майстерності, примусив до орального сексу свою 13-річну ученицю.

Про це повідомляє "Deаdline".

У серпні 2015-го журі присяжних визнало Тора винним, йому загрожувало від 3 до 13 років тюрми.


Причому в актора був шанс уникнути ув’язнення, якби він погодився визнати себе винним. Проте від угоди, котру пропонувала йому прокурор, підсудний відмовився, наполягаючи на тім, що не винен у зґвалтуванні 8-класниці.

Камерона Тора засудили до 6 років тюрми

Він зізнався, що вони з дівчинкою на ім'я Джордін Леделл справді курили травичку в його машині, але категорично заперечував, що потім між ними відбувся якийсь сексуальний контакт.

Як пише "The Hollywood Reporter", під час оголошення вироку присяжних у залі була присутня потерпіла з і своїми рідними, а також дружина та син Тора. І ті, і інші плакали.

"Я повернула собі моє життя", - сказала журналістам Леделл.

Дівчина звернулася до поліції лише за кілька років після нападу Тора. Вона розповіла, що їхні стосунки почалися, коли їй було 12. Мати Джордін та актор відвідували разом зібрання Анонімних алкоголіків. Тор узявся опікуватися дівчинкою, запропонував давати їй безкоштовні уроки акторської майстерності та сплатити за встановлення брекетів.

Як засвідчила Леделл, одного дня покровитель повіз її покататися в гори Санта-Моніки, спинив машину в безлюдному місці, запропонував покурити марихуану, а потім зґвалтував.

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів