Дочка Рейгана звернулася до "жорстокосердого" Вілла Феррелла

29 квітня 2016, 15:52

Американський комік Вілл Феррелл зіграє 40-го президента США Рональда Рейгана. Це буде комедія про той період, коли в політика вже почали проявлятися симптоми хвороби Альцгеймера.

Рідні покійного президента категорично засудили цей проект, назвавши жорстокими жарти на таку тему. Донька Рейгана написала акторові відкритого листа.

Про це пише "New York Post".

За сюжетом комедії "Рейган" один зі стажерів Білого дому, скориставшись деменцією Рейгана, переконує його, що він – актор, який грає президента. Феррелл виступає й продюсером картини.


"У хворобі Альцгеймера немає нічого смішного. Для сімей тих, хто на неї страждає, це жах. Вони живуть у страху того, яка зміна буде наступною, їм доводиться жити з жахом та горем щодня. Цей фільм жорстокий не лише по відношенню до мого батька, а й до мільйонів людей із цією хворобою, і до набагато більше мільйонів тих, хто про них піклується та щодня бачить їхні страждання", - сказала донька Рейгана, Патті Девіс.

Вілл Феррел зіграє хворого Рейгана

"Із боку Вілла Феррелла це безсердечний вчинок", - додала вона.

Як зазначила Девіс, враховуючи, що лише в березні вона поховала матір, Ненсі Рейган, той, хто надумав зняти таке кіно, вибрав для цього "прекрасний" час.

"Хворобі Альцгеймера байдуже, президент США ти або портовий робітник. Вона краде найцінніше, що є в людини – сподами, зв’язки, орієнтири, на які ми всі спираємося, щоби мати впевненість у своєму місці в цьому світі, які пов'язують нас із тими, кого ми знаємо та любимо", - звернулася дочка Рейгана до Феррелла через свій сайт.

"Я бачила, як страх затоплював очі мого батька – чоловіка, котрий ніколи нічого не боявся. Чула, як тремтить його голос, коли він стояв у вітальні та казав: "Я не знаю, де я". Я безнадійно спостерігала, як він шукав спогади, слова, які раптом стали недосяжні, як він віддалявся", - написала Патті.

Вона попросила Феррелла спробувати пояснити рідним людей, які страждають на хворобу Альцгеймера, чому, на його думку, ця тема підходить для комедії.

"Може, під час роботи над вашою комедією вам захочеться відвідати якийсь заклад для хворих на деменцію. Я бувала – я не побачила там нічого комічного і маю надію, якщо ви – достойна людина, ви теж не побачите", - зазначила дочка Рейгана.

Як відомо, Рональд Рейган помер у 2004-му році. Бунтівниця Патті багато років не спілкувалася з рідними і помирилася з батьком, уже коли він захворів.

Фото з Twitter Вілла Феррелла

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів