Тімберлейк представив нову пісню і розповів про какашки

7 травня 2016, 10:20

Американський співак Джастін Тімберлейк особисто міняє закакані підгузки й штанці своєму синочкові Сілесу, і це, на його думку – не наймиліший момент у батьківстві.

На цю тему артист пожартував у нещодавньому радіоінтерв’ю, пише "People".

"Ось що я скажу – усе, що я знаю, це я не знаю, чим я, в біса, займався раніше. Це надзвичайно принизливий досвід, на мені ще ніколи не було стільки какашок!", - пожалівся Джастін.

Тімберлейк пожалівся на какашки

"Одного дня я з кимось балакав, і мені кажуть: "Що ж, у мене є собака!", - розказав 35-річний співак.


На думку Тімберлейка, ці речі неможливо порівнювати, адже за собакою можна акуратненько прибрати паперовими рушничками, а з дитиною так не вийде.

До слова, днями Джастін, після трирічної перерви, представив публіці нову пісню - "Can’t Stop The Feeling", котру записав для мультфільму "Тролі". У музичному відео з'являються актриса Анна Кендрік, співачка Гвен Стефані, телеведучий Джеймс Корбен - усі вони теж озвучують персонажів мультика.

Щоправда, Тімберлейк не певен, що "Тролі" сподобаються Сілесу. Він припускає, що малому поки цікавіші іграшки, ніж мультики.

Нагадаємо, первісткові Джастіна Тімберлейка та Джессіки Біль уже рік. Подейкують, пара не збирається відкладати надовго народження й другої дитини.

Фото з Instagram Джастіна Тімберлейка, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів