Пелтроу порадила золотий фалоімітатор

10 травня 2016, 14:25

Американська актриса Гвінет Пелтроу, котра навчає людей здорового способу життя та харчування на своєму вебсайті "Goop", узялася й за секс.

Вона представила добірку своїх фаворитів серед секс-іграшок, а ще розповіла про важливість належного зволожування – щоби вагіни були раді.

Як пояснила Пелтроу, вона та її команда вирішили "дослідити сексуальність під усіма кутами". Серед секс-іграшок, із якими зірка познайомила читачів, є, зокрема, золотий фалоімітатор у 24 карати, причандалля для легенького садо-мазо та намисто, котре перетворюється на затиски для сосків.

Гвінет Пелтроу тепер дає поради щодо сексу

"Прийняття нашої сексуальності підводить нас до прийняття себе у цілому – ми не можемо дійсно себе зрозуміти без того, щоби зрозуміти та прийняти й цю частину", - заявила акторка.


Вона вважає неправильним те, що жіноча сексуальність досі вважається якимсь табу. Гвінет наголошує, що ця тема на має бути "оповита соромом".

"Улюбленці" Гвінет та її команди

"Незважаючи на те, що багатьох із нас навчали червоніти, хихотіти, жартувати і опускати очі. У мене такі самі імпульси", - зізналася зірка.

Також Пелтроу поділилася рецептом домашнього лубриканту, котрий готує її подруга – на основі батату, насіння цитрусових та кокосової олії. Диво-суміш обіцяє "перетворити найсухішу пустелю на водяну гірку".

Нагадаємо, раніше Гвінет, котра зараз зустрічається з продюсером Бредом Фолчаком, рекомендувала всім жінкам свою улюблену процедуру парової чистки піхви.

Фото з Instagram та сайту Гвінет Пелтроу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів