Памела Андерсон: Мені подобається старішати

10 травня 2016, 17:33

Американська актриса та фотомодель Памела Андерсон запевнила, що її не лякає старіння, а навпаки – приносить задоволення та відчуття свободи.

Про це 48-річна Пем розповіла в інтерв’ю журналові "W".

"Насправді мені подобається старішати. У моєму житті є прекрасні літні жінки – рольові моделі, зокрема моя дивовижна мама, у якій є блиск, гламур та усілякі веселощі. Постаріти – це не кінець. Я знаю, що дуже багато всього попереду", - заявила Андерсон.

Водночас актриса зізналася, що в цьому віці жінка відчуває розгубленість, відсутність цілі в житті. Адже шлюб, як у неї, міг розпастися, а діти вже виросли і вважають свою маму "трохи божевільною".


"Ти віддаляєшся від усіх. Ти шукаєш відповідей. Якщо я робитиму всі ці речі, щоби виглядати молодшою – креми, заняття, вітаміни, процедури – отримуватиму більше прийняття від моїх дітей, моїх друзів, чоловіків. У цьому віці переживаєш так багато втрат. Здається, що все вже позаду нас, а що ж далі? Ми багато чого сприймаємо як належне – молодість, красу. А що ж тепер?", - поділилася Памела.

"Я рада тому, що старішаю. Я відчуваю більшу свободу у старінні й тому, щоби просто плисти за течією", - зазначила зірка.

Нагадаємо, свого часу Памела Андерсон спробувала ін’єкції ботоксу, але більше такого заприсяглася не робити.

Фото з Instagram "W"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів