Крістен Стюарт: Я не збираюся визначати мою секс-орієнтацію

10 травня 2016, 18:18

Американська актриса Крістен Стюарт принципово не бажає робити будь-яких заяв відносно своєї сексуальної орієнтації. Водночас вона вважає ЛГБТ-рух дуже важливим та хоче бути його частиною.

Про це зірка говорила в інтерв’ю "Variety".

"Коли я зустрічалася з хлопцем, я ніколи ні з ким не обговорювала моїх стосунків. Те саме я відчуваю й зараз", - поділилася Крістен, котра, подейкують, уже встигла розійтися з подругою-співачкою Соко.

Зірка "не приховує ніякого лайна", але нічого й не афішує. Їй подобається, що сучасна молодь може кохати, не чіпляючи при цьому на себе жодних ярликів.


Крістен Стюарт відмовляється визначатися з орієнтацією

"Ти не мусиш негайно ж знати, як самого себе визначити… Я ж мусила мати якусь відповідь, хто я є. Я відчувала цю химерну відповідальність, бо не хотіла здатися боязкою. Але (мені) ніщо не підходило. І я думала: "Бл…дь, як мені це визначити?" Я не збираюся цього робити", - підкреслила актриса.

Вона не бажає ставати прикладом для когось, але водночас називає "рух, який нині відбувається", дуже важливим, та хоче бути його частиною.

При цьому Стюарт жодного разу не використала слів "гей", "лесбійка" чи "ЛГБТ".

"Хочете, щоби я сказала це, і ви могли надрукувати? Те, що зараз я цього не визначаю – це основа моєї позиції. Якщо не розумієте, я не маю на вас часу", - відрізала зірка.

Нагадаємо, папарацці неодноразово ловили Крістен Стюарт за поцілунками та пестощами з Соко. А тепер акторці приписують роман із моделлю Стеллою Максвелл.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів