Вуді Аллена на кінофестивалі зустріли жартом про зґвалтування

12 травня 2016, 15:59

69-й Каннський кінофестиваль урочисто відкрився 11-го травня прем’єрою фільму американського режисера Вуді Аллена "Красиві люди".

А ще 80-річний кінодіяч став мішенню для гострого жарту про зґвалтування із боку ведучого церемонії – коміка Лорана Латіффа.

Про це пише "The Hollywood Reporter".

"Ви так багато ваших фільмів зняли тут, у Європі, хоча в Сполучених Штатах вас навіть не засудили за зґвалтування", - пожартував на сцені Латіфф, звертаючись до Аллена.


Блейк Лайвлі та Крістен Стюарт зіграли в фільмі Вуді Аллена

Вочевидь, ведучий порівняв Вуді Аллена з режисером Романом Поланскі, котрий уже багато років не в'їжджає до США та періодично опиняється під загрозою екстрадиції. Як відомо, в Америці на нього чекає в'язниця за зґвалтування 13-річної дівчинки.

Нагадаємо, такі ж звинувачення свого часу висувалися й проти Вуді Аллена. Актриса Міа Ферроу заявила, що її цивільний чоловік розбещував їхню 7-річну прийомну доньку Ділан, проте довести це не вдалося.

Кілька років тому вже доросла Ділан Ферроу особисто повторила звинувачення на адресу режисера. Аллен категорично їх спростовує, кажучи, що це мстива Ферроу збила дочку з пантелику.

Як пише "The Hollywood Reporter", режисер сказав журналістові "Variety", що на жарт не образився.

До слова, на відкритті Каннського фестивалю стався ще один цікавий випадок. На сцену до Латіффа несподівано піднялася актриса Катрін Деньов і міцно поцілувала його в губи.

Нагадаємо, на червоній доріжці фестивалю актриса Блейк Лайвлі нарешті "офіційно дебютувала" з вагітним животиком.

Фото з Instagram та Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів