Падіння Путіна-мачо та відірвана ручка авто: свіжі конфузи президента Росії

13 травня 2016, 12:31

Президент Росії Володимир Путін подарував чергові приводи для журналістів посміятися з нього: незграбне падіння політика на льоду та відірвана ручка від автомобіля - не залишили байдужими світові ЗМІ.

Британські видання присвятили Путіну цілі матеріали з натяком, що російський лідер вже ніякий не мачо, а звичайний старий чолов’яга.

"Від верхи на коні топлес до обіймів з білим ведмедем - Володимир Путін довів, що він готовий зробити все, щоб підтримати свій імідж президента-"мачо", - пише "The Daily Mail".

Путін на льоду

Та, схоже, щось пішло не так під час хокейного матчу.


"Цього разу пан Путін довів, що він така ж людина, як і ми, і схильний до падіння на льоду, що і сталося під час аматорської гри "Нічної хокейної ліги" в Сочі", - зазначає "The Telegraph".

Днями стався ще один конфуз за участю Путіна.

Під час того, як президент Росії оглядав в Сочі нову військову техніку для Збройних сил Росії, в джипа "УАЗ" відірвалася ручка. Про це пише "Лента.ру".

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Спершу двері авто спробував відкрити сам Путін. Та в машини заклинило ручку. Тож на допомогу російському лідеру прийшов генерал Олександр Шевченко. Але він просто відірвав ручку.

"Молодець", - сказав Путін і зареготав.

Нагадаємо, під час Великодньої літургії президент Росії також не втримався й сміявся.

Прінтскрін "The Telegraph", відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів